Assortiment


Assortiment

Spoelstra werkt met verschillende spuitwerk. Zie hieronder wat er allemaal in het assortiment zit.

Crystal spuitwerk

Brander Crystal KV

Superieure kalkvrije kwaliteit spuitpleister voor met name afwerking van plafonds en wanden. Brander Crystal KV is geschikt voor egaliseren en afwerken van wanden en plafonds in zowel woning- als utiliteitsbouw. Brander Crystal KV in combinatie met handgips is geschikt voor repareer werkzaamheden. De pleister is direct toe te passen op vrijwel alle vlakke en gladde minerale ondergronden.


Kenmerken

Zeer hard, Kalkvrij, Aankleurbaar

Toepassing: Binnen
Glans: Mat
Kleur: Wit en lichte kleuren

Donkere kleuren op aanvraag

Briljant spuitwerk

Brander Briljant

Brander Briljant is een spuitklare, kalk- en oplosmiddelvrije sierpleister. Deze sierpleister wordt vooral toegepast op plaatsen waar hoge eisen worden gesteld aan o.a. duurzaamheid, hardheid en reinigbaarheid. Brander Briljant is door en door gekleurd en de decoratieve structuur kan naar wens worden gevarieerd van fijn tot grof.


Kenmerken

Grote inwendige hardheid en slijtvastheid
Stootvast
Milieuvriendelijk
Voor een naadloze afwerking
Decoratieve structuureffecten
Goed reinigbaar
DUBOkeur gecertificeerd

Diamant spuitwerk

Diamant Sierpleister

In de Nederlandse bouw wordt vooral met spuitpleisters afgewerkt. Daarmee kunnen snel en praktisch veel meters gemaakt worden. Brander Diamant heeft een regelmatig spuitbeeld wat een strak en egaal resultaat geeft.


In alle kleuren

Ook diepe, donkere kleuren. Brander Diamant is een zeer veelzijdige, verspuitbare sierpleister die op alle vlakken uitblinkt.


Binnen en buiten

Het heeft een bijzonder fijne, egale structuur en kan op diverse manieren worden toegepast. Brander Diamant biedt bovendien een aantal praktische voordelen: het is zeer hard en stootvast, wat een duurzaam eindresultaat garandeert.

Hoeka spuitwerk

Spack KV 2.0

Harde en kalkvrije verspuitbare spackpleister

Gebruiksklaar
Voldoet aan COT 83.00
Laag verbruik

Gebruiksklare, harde, kalkvrije verspuitbare spackpleister op basis van kunstharsdispersie voor een decoratieve eindafwerking van muren en plafonds in nieuwbouw en renovatie. Voldoet aan C.O.T. norm 83.00. In kleur leverbaar. Voor binnen.


Specificaties

Standaard wit en alle kleuren

//spoelstragarijp.nl/wp-content/uploads/2019/06/werk04.jpg
//spoelstragarijp.nl/wp-content/uploads/2019/06/werk02.jpg
//spoelstragarijp.nl/wp-content/uploads/2019/06/werk01.jpg